1

Verwilderexpeditie op Tiengemeten


-advertentiepositie-



Verwilderexpeditie op Tiengemeten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek de avonturier in jezelf en ga mee op verwilderexpeditie over het eiland Tiengemeten. Ontdek de avonturier in jezelf en ga mee op verwilderexpeditie over het eiland Tiengemeten.. Verwilder op de ruigste plekken van het eiland Tiengemeten. Je trekt samen met een kleine groep deelnemers door de open vlaktes, sloten, moerassen en ruige rietgorzen die het eiland te bieden hebben. Brede watergangen zijn voor jou geen barrière .. je zwemt er gewoon doorheen! Met deze verwilderexpeditie ontdek jij de avonturier in jezelf terwijl je oog in oog komt te staan met een Schotse hooglander en dat op de meest verlaten en ruige plekken van het eiland Tiengemeten!

Sta je naast de natuur of sta je er middenin?

Tijdens deze expeditie sta je letterlijk in de natuur. De tocht start met een uur uitleg van een gids van Natuurmonumenten die jou meer vertelt over de plantenrijkdom op het eiland. Deze planten zijn vooral van belang voor de dieren die op het eiland leven. Maar voor deze expeditie leer jij ook welke planten je kunt gebruiken om je eigen thee te maken.

Vervolgens ga je met een groep van maximaal 16 deelnemers op pad met twee buitenspeelbazen van NatuurlijkSportief Hoeksche Waard. Tijdens de expeditie loop je door moeilijk begaanbare delen waar geen gebaande paden zijn. Vandaar dat een goede basisconditie gewenst is. Onderweg word je meegenomen door het natuurschoon van het eiland maar wordt ook de avonturier in jou op de proef gesteld ...

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Verwilderexpeditie op Tiengemeten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.