1

Wandelen en voorlezen in De Bommelas in het Buurserzand




Wandelen en voorlezen in De Bommelas in het Buurserzand

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bas Worm is reewilddeskundige. s Avonds voor het slapengaan vertelde hij zijn kinderen over de avonturen van Frederik het Edelhert, ze Bas Worm is reewilddeskundige. ’s Avonds voor het slapengaan vertelde hij zijn kinderen over de avonturen van Frederik het Edelhert, ze luisterden ademloos… De verhalen werden gebundeld in een boek. Nu gaan wij samen met Bas op pad. Op zoek naar reeën en daarna leest Bas voor over Frederik het Edelhert in los hoes De Bommelas.. De avonturen van Frederik het edelhert in het Buurserzand

Bas Worm is wilddeskundige. Hij weet alles te vertellen over herten en reeen. 's Ochtends vroeg of tegen het schemer struint hij vaak door het Buurserzand op zoek naar bokken en reegeiten. Hij weet er van alles over te vertellen. Vroeger vertelde hij 's avonds voor het slapengaan zijn kinderen over de avonturen van Frederik het Edelhert, ze luisterden ademloos… Hij bundelde de verhalen in een boek. Mandy Nellestein maakte de illustraties. Nu gaan wij samen met Bas op pad. Op zoek naar  reeën en daarna leest Bas in los hoes De Bommelas voor uit het boek 'De avonturen van Frederik het Edelhert.

Je kunt het boek ook bestellen bij: Vereniging het Edelhert. 

Stel je voor … we gaan heel vroeg op en samen met wandelen we  fluisterend vanaf De Wakel het gebied in. Hopelijk spotten we een ree. Maar er is natuurlijk ook genoeg anders te zien. Wil je mee? Meld je aan!

Belangrijke informatie:

  • Er is beperkte ruimte in De Bommelas, ouders die meegaan melden zich ook aan.
  • Trek stevige schoenen aan.
  • Trek warme kleren aan. 
  • Heb je een verrekijker? Neem ‘m mee.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Wandelen en voorlezen in De Bommelas in het Buurserzand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.