Geweien verkoop & Ontmoet de boswachter


-advertentiepositie-



Geweien verkoop & Ontmoet de boswachter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op zaterdag 23 en zondag 24 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur naar Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo (Harderwijkerweg 1a). Natuur Kom op zaterdag 23 en zondag 24 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur naar Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo (Harderwijkerweg 1a). Natuurmonumenten doet veel afworpstangen van edelherten in de verkoop. De boswachters zijn aanwezig om kennis te maken en uitleg te geven. Ook zijn er leuke kinderactiviteiten.. Kom op zaterdag 23 en zondag 24 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur naar Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo (Harderwijkerweg 1a). Natuurmonumenten doet veel afworpstangen van edelherten in de verkoop. De boswachters zijn aanwezig om onder het genot van een kop warme chocolademelk kennis te maken en uitleg te geven.

Kinderactiviteiten

Ook zijn er leuke kinderactiviteiten, zoals popcorn poffen, hutten bouwen, een ritje met de huifkar en verhalen van de boswachter. Voor een avontuurlijke boswandeling met kinderen delen de boswachters een herfstbingo uit, waarbij je met een bingokaart op zoek gaat naar de mooiste herfstschatten.

Afworpstangen

De afworpstangen worden verkocht voor prijzen tussen de € 35, - (de helft van een gewei) en € 150, - (voor een groot span). Het gaat om stangen en complete spannen die door de boswachters in natuurgebied Planken Wambuis zijn gevonden. Betalen kan contant, maar bij voorkeur per pin. Leden van Natuurmonumenten krijgen korting op vertoon van de ledenpas. Ter plekke lid worden is ook mogelijk.

Boswachters heten je welkom

Boswachter Siard de Meijer: ”In de wintermaanden en het vroege voorjaar werpen de mannelijke herten hun gewei af. De boswachters van Natuurmonumenten verzamelen deze stangen en complete spannen uit natuurgebied Planken Wambuis Tijdens het herfstvakantieweekend van zaterdag 23 en zondag 24 oktober staan wij klaar met een warm vuurtje, een volle ketel warme chocolademelk en uitgestalde geweistangen voor de verkoop. Bezoekers zijn van harte welkom voor een gezellig praatje en een bezoek aan natuurgebied Planken Wambuis in mooie herfstkleuren. Vanaf Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo starten prachtige wandelroutes van 1 km, 4 km en 8 km."  

Ticket

Door het aanmelden via het ticketsysteem kunnen wij inschatten hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten. Een ticket is niet verplicht. Het evenement is gratis toegankelijk. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Geweien verkoop & Ontmoet de boswachter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.