1

Bekijk de mooiste films tijdens Wildlife Film Festival Rotterdam


-advertentiepositie-



Bekijk de mooiste films tijdens Wildlife Film Festival Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de zevende editie van het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) kun je genieten van de mooiste natuurfilms van eigen bodem! R Tijdens de zevende editie van het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) kun je genieten van de mooiste natuurfilms van eigen bodem! Ruim honderd natuurfilms uit het binnen- en buitenland zijn van 26 t/m 31 oktober te zien op het witte doek in de Rotterdamse bioscoop Cinerama. De slotdag van het festival is WFFR Natuurmonumenten Zondag.. Let op: het boeken van tickets gaat niet via deze pagina, maar via de website van WFFR. Kijk voor het volledige filmprogramma en om filmtickets te kopen op www.wffr.nl. 

Natuurmonumenten Zondag

Op de zondagmiddag 31 oktober draaien achterelkaar 3 grote Nederlandse natuurfilms van dit jaar:

  • De Otter
  • Marker Wadden
  • De Wilde Waard

In deze laatste film De Wilde Waard, brengt regisseur en cameraman van Vroege Vogels TV Stijn Philips de Alblasserwaard in beeld. Spectaculaire beelden van de 4 seizoenen wisselen af met shots van grutto’s, purperreigers, heikikkers en bruine kiekendieven in de uitgestrekte weilanden.

De Alblasserwaard is een oud-Hollands veenweidegebied gelegen ten zuidoosten van Rotterdam. In deze streek spelen boeren een belangrijke rol in het herstellen van de balans tussen natuur, boerenland en cultuurhistorie. Samen met tal van partners stimuleert Natuurmonumenten de afzet in Rotterdam van natuurinclusieve producten uit de Alblasserwaard en andere landschappen rondom de stad. Dat doen we met steun van de Nationale Postcode Loterij, in het project ‘Rotterdam de boer op!’.

Met korting naar het festival!

Leden van Natuurmonumenten kunnen met korting naar het festival. Een passe-partout voor de Natuurmonumenten Zondag kost dan slechts 20 euro per persoon, in plaats van 25 euro. Losse kaarten voor een van de andere films tijdens WFFR kosten voor leden 7 euro, in plaats van 9 euro.

Kaarten zijn vanaf 1 oktober 2021 te koop via www.wffr.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode: Natuurmonumenten2021. Deze code is geldig voor het hele gezin.

Nog geen lid van Natuurmonumenten? Word dan nu lid en steun de boswachters op het Rotterdams platteland >>

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Bekijk de mooiste films tijdens Wildlife Film Festival Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.