1

KerstFair Huis Doorn 2 x toegevoegd


-advertentiepositie-



KerstFair Huis Doorn 2 x toegevoegd

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom heerlijk Kerstshoppen, flaneren en inspiratie opdoen in ‘the most wunderful time of the year’ met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! In de lanen van Huis Doorn tonen ruim 80 smaakmakers, sfeermakers & vakmensen het beste van wat ze in huis hebben. En na het ’shop till you drop’ is er natuurlijk warme glühwein of chocolademelk met slagroom met warme Appeltaart of voor de lekkere trek een vers gemaakte lunchsnack bij een van de Foodtrucks.

Schuif aan bij een ‘live cooking’ sessie van onze culinaire toppers Chef Björn of Cuisultant Tamar in de ‘Keuken van de Keizer’. Sommelier Cora laat je je eigen ‘wijnsmaak’ ontdekken en wijnmaker Robert vertelt over hoe hij letterlijk met handen en voeten zijn ‘Bergers’ maakt. Of maak kennis met Kunstenares Mooqe, van ‘Atelier de Campagne’ die je ‘anders laat kijken’. En wie weet mag je samen met Butler Paul een fles Champagne sabreren en toosten op de goed afloop. Allemaal te doen in de ‘Keuken van de Keizer’ elke dag! En verder, geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of maak een selfie met de prachtige Friezen en hun amazones in prachtige kerst outfit. Ga even ‘gluren bij de buren’ en verbaas je over het bijzondere leven van Keizer Wilhelm op Huis Doorn. En natuurlijk is hij er ook; de Muzikale Kerstman!

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november zijn we open tot 20.00 uur. Tussen 16.00 en 20.00 uur is het KerstFair by Night! Met duizenden lichtjes en veel winterse gezelligheid een feest om naar toe te gaan! Een ‘By Night’ ticket is geldig van 16.00 uur tot 20.00 uur. Je betaalt hiervoor een gereduceerd tarief.

Voor een bezoek aan de KerstFair is een QR-code of een negatief testbewijs nodig.

 Bezoek kerstfairhuisdoorn.nl

KerstFair Huis Doorn 2 x toegevoegd
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.