1

Natuurwerkdag Visdonk


-advertentiepositie-



Natuurwerkdag Visdonk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat is niet fijner om lekker buiten de handen uit de mouwen te steken? Tijdens de Natuurwerkdag op zaterdag 6 november kun je samen met Wat is niet fijner om lekker buiten de handen uit de mouwen te steken? Tijdens de Natuurwerkdag op zaterdag 6 november kun je samen met Natuurmonumenten werken op Visdonk. Je krijgt een goede work-out en je bent goed bezig voor de natuur.. Samen buiten aan de slag: dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag! Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan. Samen gaan we zagen, snoeien en meer. Op Visdonk (Roosendaal) kunnen vrijwilligers samen met Natuurmonumenten aan de slag om te zorgen dat heide daadwerkelijk heide blijft. Dat is nodig want jonge berken en dennen zorgen er langzaam voor dat de heide wordt verdrongen door bos. En we hebben een hoop handen nodig... door de coronacrisis hebben we een hoop mankracht moeten missen.

Op zaterdag 6 november zijn vrijwilligers welkom om te helpen met het uitsteken van berkjes en het afzagen van dennen. We starten om 10.00 uur. De verzamellocatie wordt nog bekend gemaakt. 

We kunnen niet zonder vrijwilligers
Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur. Zorg voor landschap zoals onderhoud aan (knot)bomen, hagen, boomgaarden en heidevelden is vaak in vrijwilligershanden. Dankzij hen kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Nederlandse landschap.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Natuurwerkdag Visdonk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.