Kaarsverlichte rondleiding met stamppotbuffet


-advertentiepositie-



Kaarsverlichte rondleiding met stamppotbuffet

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Unieke kans: Kaarsverlichte rondleiding met stamppotbuffet op Slot Loevestein; van maandag 27 december t/m donderdag 30 december 2021. Unieke kans: Kaarsverlichte rondleidingen op Loevestein; van maandag 27 december t/m donderdag 30 december 2021.

Je aankomst deze avond is al bijzonder. In het donker wandel je naar het verlichte kasteel toe, en door de sfeervol verlichte vesting vind je je weg naar de gezellige verzamelplaats op de Voorburcht. Rond de vuurkorven geniet je van een warme chocomel of Glhwein terwijl je wordt toegezongen door Carol Group Close2Xmas. Als de buikjes beginnen te rammelen ga je het Arsenaal binnen. Het diner bestaat uit een heerlijk stamppotbuffet bestaande uit twee soorten stamppot met drie verschillende vleessoorten, jus en tafelzuren. Daarna is er een rondleiding door het kasteel onder leiding van een professionele gids. Alleen voor deze avond is het kasteel speciaal verlicht met kaarsen. Kun je je al voorstellen wat voor bijzondere ervaring dat is?

Praktische informatie
Datum: maandag 27 december t/m donderdag 30 december 2021
Tijd: 17:00 21:00 uur

Dit bijzondere en sfeervolle arrangement kost 38,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar 28,50) en is inclusief een ontvangst- en dinerconsumptie. Eventuele aanvullende consumpties kunnen in de geopende horecagelegenheid gekocht worden . De kaarsverlichte rondleiding is binnenkort te boeken via het bestelformulier onderaan deze pagina.

De kaarsverlichte rondleiding gaat door bij minimaal 25 aanmeldingen. Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per avond. Aanmelden tot respectievelijk 20 t/m 23 december. Annuleren is helaas niet mogelijk.

Programma
Het officile programma begint om 17:30 uur. Tussen 17:00 en 18:00 uur kun je je al melden bij de kassa van de museumwinkel. Direct na binnenkomst in de vesting is dit aan je rechterhand. Je krijgt dan een sleutel mee, waarmee je alle buitenactiviteiten van ons 1001 bommen en granaten programma kunt ontdekken (je kunt het kasteel dan niet in). Vanaf 17:30 uur wordt je verwacht op de Voorburcht waar je onder het genot van een chocomel of glhwein kunt genieten van Carol Group Close2Xmas. Rond 18:00 uur word je uitgenodigd om het Arsenaal te betreden voor het diner.

Combi-ticket kasteelbezoek
Wil je voorafgaand aan deze speciale avond ook zelfstandig het kasteel bezoeken om zo niks te missen van de spannende geschiedenis? Dat kan Wanneer je gebruik maakt van onze kaarsverlichte rondleiding dan kun je het slot en de vesting bezoeken voor een speciaal tarief van 8,00 per persoon. Deze tickets kun je alleen aan de kassa van Loevestein aanschaffen op basis van het vertonen van je ticket(s) voor de Kaarsverlichte Rondleiding. Je kunt dan voorafgaand aan de avond, van 10:00 18:00 uur alle verhalen en activiteiten ontdekken in de vesting, expositie en natuurlijk het kasteel.

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Kaarsverlichte rondleiding met stamppotbuffet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.