1

Jong Klassiek




Jong Klassiek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jong Klassiek @ Muiderslot! Studenten van het Conservatorium Amsterdam beklimmen het oudste podium van Nederland dat nog steeds in gebr Jong Klassiek @ Muiderslot Studenten van het Conservatorium Amsterdam beklimmen het oudste podium van Nederland dat nog steeds in gebruik is: het Muiderslot. Maandelijks zijn er andere studenten te vinden in het kasteel voor een gratis lunchconcert.

19 december: Menestris trio
Menestris is een creatief trio dat op eigenzinnige wijze Latin jazz, klassieke muziek, Braziliaanse grooves en eigen composities verweeft met de klanken van cello, zang, gitaar en contrabas. Dit internationale trio bestaat uit Chieko Donker Duyvis; zangeres en celliste met Braziliaans/Japanse roots, Csar Puente, contrabassist uit Mexico en Juliusz Warszawski, gitarist uit Polen. Zij creren samen een unieke klankwereld vol verrassende improvisaties.

Praktische informatie

Jong Klassiek @ Muiderslot zijn gratis lunchconcerten; reserveren is niet nodig, alleen een entreebewijs voor het Muiderslot.
Het concert is van 11:30 12:30 uur. Hierna is gelegenheid om te lunchen op de binnenplaats van het kasteel. Het vindt plaats in de slotkapel en vol = vol.

 Bezoek muiderslot.nl

Jong Klassiek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.