1

Madurodam Winterweken


-advertentiepositie-



Madurodam Winterweken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Van 25 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is het familiepark prachtig verlicht met duizenden lichtjes. Zo zag je Madurodam nooit. Extra winters genieten doe je met de winterse lekkernijen verkrijgbaar op het prachtige versierde Winterplein. Neem een heerlijke kom snert, een portie poffertjes of glühwein. Bij het vuurtje warm je lekker op en rooster je de heerlijkste marshmellows. Echte verwennerij.

Bewonder de prachtige gebouwen, ontdek de interactieve miniaturen en vlieg mee in de nieuwe spectaculaire attractie The Flying Dutchman. Leuk voor jong en oud.

Speurtocht
Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes! Het park staat vol met winterse gezelligheid. Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes, en zelfs de Elfstedentocht. Vergeet niet een mooie foto te maken bij één van de wintersettings binnen of buiten.

Goed om te weten
Op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend. Kom gezellig langs met de hele familie! Winterweken in Madurodam. Het verrassende uitje dat je niet wil missen.

 Bezoek www.madurodam.nl

Madurodam Winterweken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.