1

Brabants Winterfestijn




Brabants Winterfestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

"Dames en heren, hooggeëerd publiek!"

Van harte welkom op het Brabants Winterfestijn, een in- en outdoor pretpark waarbij de bezoekers fun, food, beleving en amusement geboden worden. Geheel volgens de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM kunnen bezoekers coronaproof en vertrouwd genieten van de spannendste en leukste attracties voor jong en oud! Volop gezelligheid met de sfeer van weleer en dat alles in de allernieuwste en bruisende evenementenhal 'Breepark' te Breda. Gelegen direct naast de snelweg en gratis parkeren op loopafstand. Het gezelligste dagje uit voor de hele familie! "Komt dat zien, komt dat zien!"

Bij deze eerste editie van het Brabantse Winterfestijn zal voor grandioos entertainment gezorgd worden door clown en entertainer Jack Houben (Desalles) en rasartiest Gilbert Jakubczyk Liberman Saltimbanque (Gilbert).

Voor het eenmalig entreebedrag van € 22,50 kunt u gedurende het gekozen tijdvak, met de duur van 3 uur en 45 minuten, onbeperkt gebruik maken van de attracties binnen in de hal.

VIP-ticket
Schaft u een speciaal VIP-ticket aan, á € 27,50, dan kunt u binnen het gekozen tijdvak ook onbeperkt gebruik maken van de attracties die op het buitenterrein staan opgesteld.

VIP-totaal ticket
Met een VIP-totaal entreebewijs ontvangt u voor de prijs van € 42,50 binnen het gekozen tijdvak onbeperkt toegang tot alle attracties binnen in de hal, de attracties op het buitenterrein en 8 betaalmunten t.w.v. € 2,50 p/s. U bespaart op deze manier 5 euro (echte waarde € 47,50).

Betaalmunten
Bij de horeca en consumptiezaken kunt u betalen met betaalmunten. Deze breekmunten zijn in de hal verkrijgbaar. Minimale aanschaf is één munt met een waarde van € 2,50. Na aankoop niet inwisselbaar voor geld.

Spelzaken
Bij deelname aan spelzaken (zoals grijpkranen, pushers, schietsalon, e.d.) dient u omwille van corona bij voorkeur met PIN of contactloos te betalen. Contant is eventueel ook mogelijk.

 Bezoek www.brabantswinterfestijn.nl

Brabants Winterfestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.