1

Expositie Astrid Brinkman en Willie Banda


-advertentiepositie-



Expositie Astrid Brinkman en Willie Banda

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 18 december t/m 6 maart 2022 zijn er schilderijen van Astrid Brinkman en Willie Banda te zien in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

Astrid Brinkman uit Emmen: “We hebben de kunst nu hard nodig voor reflectie, inzicht, bewustzijn en vooral inspiratie. Dit is de tijd van innovatie en vernieuwing en daar is kunst een mooi fundament voor.” In deze expositie laat Astrid Brinkman een tiental van haar abstracte schilderijen zien. Warm kleurgebruik, reliëf en gelaagdheid zijn kenmerkend in haar schilderijen.

Tegelijkertijd exposeert Willie Banda uit Ter Apel haar bloemenschilderijen. Zij maakt gebruik van warme was. Deze techniek heet ‘encaustiek’ en is eigenlijk al heel oud. Ook fresco’s werden hiermee gemaakt. Er wordt geschilderd met verschillende kleuren bijenwas en onder andere een schilder-ijzertje waarmee de was verwarmd wordt.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke acht weken wordt er een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast zijn er veel leuke boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

 Bezoek www.beeldbrengers.nl

Expositie Astrid Brinkman en Willie Banda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.