Winterse wandeling met snert - Veluwe


-advertentiepositie-



Winterse wandeling met snert - Veluwe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert rond de vuurkorf. Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert rond de vuurkorf.. Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert rond de vuurkorf.

Beproefd recept

Lekker een frisse neus halen met een warme beloning toe. Het beproefde recept: een heerlijke wandeling met de boswachter door het winterse bos en onderweg opwarmen met een bord heerlijke snert en brood. 

Wilde dieren

In de uitgestrekte Leuvenumse Bossen leven veel dieren, zoals wilde zwijnen, reeën en edelherten. Je hebt een kans deze dieren tegen te komen of ten minste de sporen te zien die ze achterlaten. Mogelijk laat Koning Winter zich zien en kun je genieten van een verstild landschap in de sneeuw.

Oude verhalen

Onderweg ontdek je de bijzondere plekken van Leuvenumse Bossen. Plekken die vaak verbonden zijn met een oud verhaal. Zoals het 'Verdronken bos' van het Grote Water en het heilige huis langs de Hierdense beek. Ervaar het zelf tijdens deze wandeling. In het winterse bos wil de beek op sommige plekken nog wel eens buiten haar oevers treden, dus laarzen of goede waterdichte schoenen zijn geen overbodige luxe.

Praktische info

  • Parkeergelegenheid vind je aan de Poolseweg. Hier word je opgevangen door één van de boswachters
  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Doe stevige waterdichte schoenen of laarzen aan
  • Honden mogen helaas niet mee
  • Vergeet je verrekijker niet

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Winterse wandeling met snert - Veluwe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.