Museum Atlantikwal

Museum Atlantikwal

Het Atlantikwall Museum Scheveningen is op zondag 15-05 2022 weer open voor publiek. Ze zijn vanaf 3 april elke zondag geopend van 10:0 Ontdek en beleef de geschiedenis van Den Haag en de Atlantikwall in een ontmoetingsplaats tussen oorlog, vrede en recht.

Het Atlantikwall Museum Scheveningen is elke zondag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Daarnaast is de locatie Kijkduin iedere eerste zondag van de maand geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Dit jaar beginnen we met de digitale audiotour. Deze tour werkt via een QR code en een app op uw telefoon. In de app is alle relevante informatie te vinden over de Atlantikwall en de bunkers. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt.

Het is noodzakelijk om uw bezoek van tevoren in te plannen. Dit kan via de reserveringsbutton op de website www.atlantikwallmuseum.nl
Via deze button kun je datum en tijd inplannen. Op de website vindt je ook veel informatie over de verschillende bunkers die over de gehele lengte van de Atlantikwall terug te vinden zijn.

Prijzen
Volwassenen: 6,50
Kinderen tot 12 jaar: 3,50
Veteranen: 3,50 op vertoon van veteranenpas.
Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Locatie
Badhuisweg, ter hoogte van nummers 119-133, 2597JM, Scheveningen naast koffiehuis De Boshut.

Bereikbaar met tramlijn 9: uitstappen bij tramhalte Wagenaarweg, vanaf daar is het circa 6 minuten lopen naar de bunker. Op loopafstand zijn betaalde parkeermogelijkheden.

Museum Atlantikwal

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.