Orchideeënwandeling

Orchideeënwandeling

Op zoek naar bloeiende orchideen en andere bijzondere planten.

Een betere plek om van alles wat groeit en bloeit te genieten is er bijna niet. De Tongerense Heide en het Wisselse Veen zijn parels als het op planten aan komt. In deze periode van het jaar staan ook de orchideeën in bloei waardoor het gebied er nog mooier dan anders bij ligt. De boswachter kent het gebied op zijn duimpje en gaat samen met u op zoek naar de mooiste plekjes. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 3 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: draag stevige waterdichte wandelschoenen of laarzen.
  • Startlocatie: vóór kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe, rechtsaf. Ongeveer 100 m verder is links de Geldersch Landschap & Kasteelen – parkeerplaats.
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.

Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Orchideeënwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.