1

112 On Wheels




112 On Wheels

» Let op: deze activiteit is voorbij «

112 On Wheels Zondag 29 mei 2022
hét hulpverleningsevenement waar je kan zien, horen en beleven
In de verte hoor je de sirene al en zie je de zwaailichten al in de reflectie van de ramen. De politie, ambulance, brandweer of een andere hulpdienst schiet te hulp. Een hele wereld van hulpverleningsprofessionals zorgt dag en nacht voor de veiligheid.

Tijdens 112 On Wheels gaat deze wereld een stukje voor je open. Een indrukwekkend internationaal hulpverleningsevenement waar zo`n 200 moderne en oldtimer hulpverleningsvoertuigen uit binnen- en buitenland samenkomen. Tevens verzorgen de hulpdiensten diverse indrukwekkende demonstraties.
Wil je een carrière in de hulpverlening, werk je al als hulpverlener of vind je het gewoon gaaf om deze wereld te beleven? Op zondag 29 mei 2022 kan jong en oud op het Brightlands Campus Greenport Venlo (voormalig Floriadeterrein) prachtige voertuigen bewonderen en ook indrukwekkende demonstraties bijwonen.
Op de website www.112onwheels.nl vind je meer informatie. Of check onze socials; www.facebook.com/112onwheels of www.instagram.com/112onwheels
Door het bezoeken van dit evenement steunt u de Stichting Wensambulance Limburg.
Stichting Wensambulance Limburg vervult (laatste) wensritten voor mensen die ernstig ziek, bedlegerig of in de laatste fase van hun leven zijn. Dit kunnen we realiseren door de inzet van een gemotiveerde groep vrijwilligers die allemaal een taak hebben binnen de organisatie, variërend van het voorbereiden en/of begeleiden van de wensritten, het onderhoud van de ambulances, het verzorgen van bijscholing tot het werven van financiële middelen en het verzorgen van de voorlichting en promotie.

 Bezoek www.112onwheels.nl

112 On Wheels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.