1

ECSTATIC DANCE  met Inge en DJ Ramon


-advertentiepositie-



ECSTATIC DANCE  met Inge en DJ Ramon

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In deze waan! Zinnige reis dansen en bewegen we vrij, hoe je ook wilt bewegen.Snel, langzaam, met veel expressie of juist erg naar binn In deze waan! Zinnige reis dansen en bewegen we vrij, hoe je ook wilt bewegen. Snel, langzaam, met veel expressie of juist erg naar binnen gekeerd, samen of alleen. DJ Ramon neemt je mee op een reis naar verschillende werelden.. Ecstatic Dance is een unieke danservaring. In deze waan! Zinnige reis, dansen en bewegen we vrij, hoe je ook wilt bewegen. Snel, langzaam, met veel expressie of juist erg naar binnen gekeerd, samen of alleen.

DJ Ramon neemt je mee op een reis naar verschillende werelden. Er is geen vaste vorm, we dansen gewoon! Blote voeten en bewegen! Samen creëren we een ruimte vol met energie, waar iedereen zich veilig voelt om zich uit te drukken en te ontdekken en te genieten!

En dat in de natuur, in de unieke en beschutte duinomgeving van de Zuidertoren. Er zullen verschillende golfbewegingen zijn, van meditatieve klanken tot sterke ritmes en expressieve muziek, net als de flow van het leven!

Praktische informatie

  • verzamelpunt: Zuidertoren (witte toren)
  • voor deelnemers van 18 jaar en ouder
  • maximum aantal deelnemers: 50 (minimum 4)

Deze activiteit wordt georganiseerd door Josine Olgers in het kader van www.waanzinnigweekendschiermonnikoog.nl

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

ECSTATIC DANCE  met Inge en DJ Ramon
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.