Stiltewandeling in de Kwade Hoek


-advertentiepositie-



Stiltewandeling in de Kwade Hoek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga ruim voor het krieken van de dag, in alle stilte, mee de Kwade Hoek ontdekken. Tijdens deze wandeling combineer je de beleving van e Ga ruim voor het krieken van de dag, in alle stilte, mee de Kwade Hoek ontdekken. Tijdens deze wandeling combineer je de beleving van een ongerept en dynamisch landschap met het ontwaken van de natuur.. Ga ruim voor het krieken van de dag, in alle stilte, mee de Kwade Hoek in. Tijdens deze wandeling combineren we de kennismaking met een ongerept en dynamisch landschap waar zee en wind nog de baas zijn met het in stilte ervaren van de geluiden in de ontwakende natuur.

Je moet er wat voor over hebben, aangezien we vanaf 5.45 uur starten met deze stiltewandeling. Maar je krijgt er een prachtige ervaring voor terug. Op dit tijdstip wordt de natuur namelijk wakker: planten ontluiken en diverse dieren worden actief.

Bij weinig of geen bewolking is de maan die ochtend nog voor 70% zichtbaar en dat heeft iets magisch. In het maanlicht wandelen is een beleving. Tijdens deze excursie loop je zoveel mogelijk in stilte.

De wandeling duurt tot ongeveer 07.45 uur, waarna je fit en met een bijzondere ervaring rijker naar huis gaat. 

Tips voor deze excursie

  • Neem je verrekijker mee!
  • Neem wat te eten en te drinken mee
  • Honden kunnen niet mee
  • Trek goed schoeisel aan.
  • Controleer jezelf na een bezoek aan de natuur altijd op teken
  • Je kunt gratis parkeren

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Stiltewandeling in de Kwade Hoek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.