1

GG22 Sports & Gaming Festival


-advertentiepositie-



GG22 Sports & Gaming Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in het Pinksterweekend van 4 en 5 juni naar GG22, Europa’s grootste sports gaming festival, met onder andere de KPN eDivisie Finals!

Het ideale gezinsuitje in het Pinksterweekend. Een festival met veel populaire sports en games, een dag vol vermaak voor jong en oud.
Speel een potje FIFA met je favoriete esporter in de Free to Play area, trap een balletje met bekende namen als Noah Zeeuw en Akkamist op het Johan Cruyff Court of grijp je de kans om een panna uit te delen aan ’s werelds beste straatvoetballers in de Panna Knock Out.

Stap in de racing area in een echte kart, ga simracen op een van de simulatoren of speel racegames als Gran Turismo 7 of DiRT Rally 2.0. Voor de kleinsten is er Mario Kart. Voor de competitieve gamer een Rocket League toernooi. De dames kunnen hun dance moves laten zien op de Just Dance dansvloer. Met het hele gezin ga je de strijd aan tijdens een virtueel potje HADO trefbal. Daarnaast nog vele meer activiteiten voor fietsen, ijshockey, golf, maar ook extreme sporten.
Vele YouTubers en Instagram influencers lopen rond, geven shows en zijn beschikbaar voor meet & greets.

Dit event wil je niet missen! Check de website voor meer info en tickets: ggdreamhacksports.com

 Bezoek ggdreamhacksports.com

GG22 Sports & Gaming Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.