Rondleiding met gids op Fort Sabina


-advertentiepositie-



Rondleiding met gids op Fort Sabina

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort? Iedere tweede en laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort?  Iedere tweede en laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, dat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen, zoals de bomvrije ruimten en de kazemat.

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" op het terras. Kosten voor volwassenen 5 per persoon, voor kinderen 2,50. Vol is vol. Per rondleiding kunnen er een maximaal 10 deelnemers mee. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding mail dan naar rondleidingen@fortsabina.nl en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af, bij voorkeur per pin.

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met rondleidingen@fortsabina.nl en vertel uw wensen.

 

 Bezoek fortsabina.nl

Rondleiding met gids op Fort Sabina
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.