Lezing : De Oude Hollandse Waterlinie


-advertentiepositie-



Lezing : De Oude Hollandse Waterlinie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 6 november geeft Sander Enderink een lezing over de Oude Hollandse Waterlinie. Sander is historicus en auteur van Het Oude Hollandse Waterlinie Boek. In 2022 organiseert Slot Loevestein, passend bij de tentoonstelling Denkend aan water een lezingenreeks met het thema water. Acht lezingen worden verspreid over het jaar gegeven met in elke maand een college over een relevant onderwerp uit de geschiedenis van Loevestein of een actualiteit die daaraan raakt.

Het bijwonen van de lezing zelf is gratis, maar er is wel een geldig toegangsbewijs voor het museum nodig. Abonnementen en museumkaarten zijn geldig. Een museumticket koop je online of aan de kassa.

Lezing 7: De Oude Hollandse Waterlinie 6 november

Wist je dat er in Nederland een uniek verdedigingsstelsel was? Op zondag 6 november geeft Sander Enderink een lezing over de Oude Hollandse Waterlinie. Sander is historicus en auteur van Het Oude Hollandse Waterlinie Boek. Hij is werkzaam bij Stichting Oude Hollandse Waterlinie als projectmedewerker en kan als geen ander vertellen over de Oude Hollandse waterlinie, een in de wereld uniek verdedigingsstelsel. De lezing is inbegrepen bij je museumbezoek en begint om 14.30 uur.
Meld je snel aan via de website.

 Bezoek oudehollandsewaterlinie.nl

Lezing : De Oude Hollandse Waterlinie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.