Boottocht naar de eendenkooi van het Naardermeer


-advertentiepositie-



Boottocht naar de eendenkooi van het Naardermeer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stap aan boord van de fluisterboot en ontdek de historische eendenkooi van het Naardermeer. Stap aan boord van de fluisterboot en ontdek de historische eendenkooi van het Naardermeer.. Stap aan boord van de fluisterboot en ontdek de historische eendenkooi van het Naardermeer

Varend langs het wuivende riet en door kleine slootjes, begeleid door het vrolijke gezang van talloze vogels kom je aan bij de eendenkooi. Ga aan land bij de eendenkooi, een bijzondere plek. Zo stil dat je je niet kunt voorstellen dat de A1 op een steenworp afstand ligt. Vroeger gingen hier eenden 'de pijp uit' voor consumptie, tegenwoordig dobberen ze hier rustig rond. Samen met de gids duik je in de wereld van de kooiker en beleef je de rijke historie van het Naardermeer. Misschien spot je wel een purperreiger, ringslang of ree.

Wil je met een rolstoel mee aan boord? Stuur dan een e-mail naar begooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl of bel naar het kantoor van Natuurmonumenten: 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr. 

Richtlijnen Corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM, geldend vanaf 25 februari. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Handig om te weten

  • Neem anti-muggenmiddel mee!
  • Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur.
  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Vergeet je verrekijker niet!
  • Honden mogen tijdens deze activiteit niet mee.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Boottocht naar de eendenkooi van het Naardermeer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.