1

Kids Adventure Walk




Kids Adventure Walk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee op avontuur door De Kwakel, tijdens de Kids Adventure Walk, op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) De route van 5 km. is voor kids

Ga mee op avontuur door De Kwakel, tijdens de Kids Adventure Walk, op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag. Een wandeltocht van circa 5 km die je leidt langs allerlei spannende plekken en waarbij je zal moeten klimmen, klauteren en dwalen door een heus bamboedoolhof.

En.neem je zaklamp mee want als klap op de vuurpijl kun je op spooktocht door de duistere krochten van het Fort De Kwakel.

De route is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Onderweg krijg je bij elke horecalocatie iets lekkers. En omdat het een avontuurlijke tocht is, zal je bijvoorbeeld zelf je pannenkoek moeten bakken of je cup-cake versieren.

Inschrijfgeld: 12,50 per kind (alle activiteiten en lekkers zijn hierbij inbegrepen). Starten kan vanaf 11.00 uur bij de onderstaande locaties:
  • Bar Het Fort   
  • Theetuin en bamboelabyrint Nirwana
  • Grand cafe La Base
  • Kookstudio In den Ossewaerd
De route is begaanbaar met een kinderwagen (soms op een pad net naast de avontuurlijke wandelroute). Meewandelaars die niet aan de activiteiten meedoen zijn uiteraard gratis.

 Bezoek www.dekwakel-actief.nl

Kids Adventure Walk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.