Toverland LIVE festival


-advertentiepositie-



Toverland LIVE festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Toverland LIVE! Een festivalparadijs boordevol attracties en magische line-up op 21 mei 2022.

Vanaf 19:00 tot 00:00 uur - 16+
''Het feest is uit de fles''! Met geweldige artiesten, spectaculaire attracties en verrukkelijke food & drinks veranderen de outdoor themawerelden van Toverland in een waar festivalparadijs! Een oase van sfeer, dance-area's en onverwachte ontmoetingen. Mis het niet!

Headliners op mainstage

Dé festivalhotspot van Toverland LIVE! is de Main Stage in Port Laguna. Tussen alle bontgekleurde geveltjes van dit tropische themagebied moet je zijn voor een écht feestje! De ultieme opwarmer krijg je hier door een lekkere DJ-set van Groove Safari als het voorprogramma van de headliners. Proost samen met je vrienden op een zinderende avond vol verrassende momenten én laat je helemaal gaan bij de sensationele namen die knallen vanaf het hoofdpodium, zoals Maan, Rolf Sanchez, Kriss Kross Amsterdam.

La Fuente vlamt bij Fenix. Rewind brengt je in een zinderende stemming naast de watervallen van Katara. Door het hele park vind je bijzondere funtainment. En natuurlijk zijn alle achtbanen open, net als nog veel meer attrracties. Allemaal in het buitengebied van Toverland!

 Bezoek www.toverland.com

Toverland LIVE festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.