StoryTrail Theaterwandeling Breda


-advertentiepositie-



StoryTrail Theaterwandeling Breda

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondagmiddag 26 juni kan je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke StoryTrail wandeling vol historische stadsverhalen.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad laat Erik je kennismaken met de helden én de schurken uit het Breda van de Tachtigjarige Oorlog. Hij vertelt meeslepende verhalen over dappere soldaten, roekeloze vechtersbazen, vrome begijntjes en sluwe turfstekers. Én over een hartstochtelijk verliefde torenwachter.

Hoe het afliep met die eeuwenoude stadsbewoners? Hoe het beroemde Turfschip de stad wist binnen te komen? Wat het lot was van de Spaanse aanvoerder Houtepen en zijn kornuiten? En wat zich allemaal heeft afgespeeld in de deftige Hofhuizen aan de Catharinastraat? Verteller Erik laat het je allemaal beleven tijdens deze wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 26 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337BBV en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 Bezoek storytrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling Breda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.