1

Op reis met Tandaradei




Op reis met Tandaradei

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tandaradeinen zijn muzikanten die met elkaar de mooiste melodieën in het fraaiste jasje willen stoppen.
Zij zijn altijd op zoek naar de grenzen en de overeenkomsten van oude en nieuwe muziek. Vanuit een historische bron onderzoeken ze wat op oudere instrumenten fraai kan klinken en zo ontstaat er een stijl die je het beste zou kunnen omschrijven als historische pop.
Populaire liedjes uit de 11e en 14e eeuw staan lijnrecht tegenover muziek uit de 20e en 21e eeuw. Straatliedjes, wiegenliedje en natuurlijk liefdesliedjes uit verschillende tijden zijn in het programma opgenomen.
De leden van de band hebben allemaal een professionele klassieke muzikale achtergrond. Dat is een fraaie jas, maar die kan soms gaan knellen, oud en stoffig worden. Dus uit met die jas en alleen nog met je oren en je hart musiceren. Het plezier spat er van af en de groep trekt een kar vol met ontroerende, geestige, folkloristische luisterliedjes die het hart verwarmen en verblijden.
De stukken die zij brengen zijn altijd zorgvuldig bijeen gezocht en meestal met elkaar verbonden door een thema. Daarbij kun je denken aan bepaalde feestdagen, personen of gebeurtenissen.

 Bezoek tandaradei.ingoedehanden.management

Op reis met Tandaradei
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.