1

Themadag: 'Boer in balans met natuur'




Themadag: 'Boer in balans met natuur'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Ledencommissie van Natuurmonumenten in Brabant organiseert voor haar leden weer een interessante ledendag op het melkveebedrijf van De Ledencommissie van Natuurmonumenten in Brabant organiseert voor haar leden weer een interessante ledendag op het melkveebedrijf van de familie van Herwijnen in Hedel. Deze themadag wordt gecombineerd met de jaarlijkse algemene ledenvergadering.. De Ledencommissie van Natuurmonumenten in Brabant organiseert voor haar leden weer een interessante ledendag op het melkveebedrijf van de familie van Herwijnen in Hedel.  Deze themadag wordt gecombineerd met de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

'Boer in balans' is een herhaling van de themadag van vorig jaar op 16 oktober 2021, die zeer succesvol was en binnen een paar uur was volgeboekt.

Familie van Herwijnen werkt samen met Natuurmonumenten en wil zo bewust mogelijk boeren. Successen en uitdagingen worden door deze enthousiaste boeren deze dag met u gedeeld en besproken.

De dag begint om 10.00 uur en is om 15.00 uur afgelopen.

Adres: Sint Annaweg 31, 5321NM Hedel

U krijgt een rondleiding op het melkveebedrijf door boer en zoon van Herwijnen en bezoekt u tezamen met de boswachter het natuurgebied De Hedelse Bovenwaard.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Themadag: 'Boer in balans met natuur'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.