Stiltewandeling - De Wieden


-advertentiepositie-



Stiltewandeling - De Wieden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom tot rust in De Wieden. Wandel in stilte mee door de prachtige natuur van De Wieden en ervaar de natuur op een andere manier! Kom tot rust in De Wieden. Wandel in stilte mee door de prachtige natuur van De Wieden en ervaar de natuur op een andere manier!.

Kom tot rust in De Wieden

Geniet van de rust van De Wieden. Ontspan je ogen uitkijkend over de weidse groene rietvelden. Loop over drijvend land en voel hoe het pad veert onder je voeten. Wees je bewust van de kleurrijke bloemen. Ruik de kruiden die groeien op het drassige land. Voel de wind. Verwonder je over de helderheid van het water.

Tijdens deze begeleide wandeling krijg je de kans om je zintuigen helemaal open te zetten. De natuur krijgt alle aandacht en je hoofd komt tot rust.

De stiltewandeling gaat over het moeraspad bij Bezoekerscentrum De Wieden. Je wandelt in een rustig tempo ongeveer 3 kilometer over een laarzenpad. Onderweg zet je jezelf over met trekpontjes. Tijdens de tocht stoppen we regelmatig. Je wordt uitgenodigd je aandacht te richten op je zintuigen. Je krijgt daardoor nog meer de kans om te genieten van de schoonheid, rust en stilte van de natuur.

Extra informatie

  • Zorg voor bedekkende kleding en goede waterdichte schoenen, het pad kan modderig zijn;
  • Deze wandeling is geschikt voor mensen die goed ter been zijn;
  • Tijd: 9:00  - 11:00 uur
  • Leeftijd vanaf 16 jaar.
  • Aantal deelnemers minimaal 4 en maximaal 12 personen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Stiltewandeling - De Wieden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.