Wadden Experience


-advertentiepositie-



Wadden Experience

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee op de Wadden Experience en doorklief stukken van de Waddenzee en de Noordzee. Beleef de Wadden op een unieke en avontuurlijke ma Ga mee op de Wadden Experience en doorklief stukken van de Waddenzee en de Noordzee. Beleef de Wadden op een unieke en avontuurlijke manier. . Ga mee op de Wadden Experience en doorklief stukken van de Waddenzee en de Noordzee. Beleef de Wadden op een unieke en avontuurlijke manier. 

We varen we met afwisselende snelheden langs bezienswaardige plekken op de zee. Onze ervaren schipper zal van alles vertellen over dit prachtige UNESCO Werelderfgoed gebied. 

Praktische informatie

  • vertrekpunt: Veerdam Schiermonnikoog, aan de zuidkant bij het kraantje; kom je met de fiets naar de veersteiger? Plaats deze dan in de fietsenrekken aan de zuidelijke kade (achter het hek aan het einde van de veerdam)
  • 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn; wij vertrekken op tijd.
  • houd er rekening mee dat je nat zult worden van opspattend water; trek regenkleding aan. Er is een mogelijkheid tot het huren van een regenjas: € 5,00 per persoon (vooraf reserveren bij informatiecentrum Het Baken) 
  • veiligheidseisen: minimale lichaamslengte 1.40 m; wij raden deze tocht af voor personen die zwanger zijn of rugklachten ervaren en voor kinderen jonger dan 8 jaar!
  • de tocht gaat door als er minimaal 8 personen geboekt zijn; informeer eventueel vooraf bij informatiecentrum Het Baken of de tocht doorgaat
  • duur van de tocht: ongeveer 1,5 uur

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Wadden Experience
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.