1

Theekruiden uit de kruidentuin van Beeckestijn


-advertentiepositie-



Theekruiden uit de kruidentuin van Beeckestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbe In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Herborist Corina Busman neemt je mee door de tuin en leert je hoe jij zelf kruiden uit de natuur kunt gebruiken voor het maken van heerlijke thee.. Buitenplaats Beeckestijn is een uniek gebied waarin verschillende tuinstijlen elkaar afwisselen. In de prachtige kruidentuin omgeven door slangenmuren zijn veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren. Herborist Corina Busman neemt je mee door de tuin en leert je hoe jij zelf kruiden uit de natuur kunt gebruiken voor het maken van heerlijke thee.

Ruiken en proeven

Tijdens de inspirerende workshop leer je welke kruiden goed te gebruiken zijn voor thee en hoe je de krachten van de plant kunt gebruiken voor een natuurlijke leefstijl. Corina geeft je praktische tips om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren.

In de workshop ga je ook zelf aan de slag met het plukken van theekruiden en kun je proeven van verschillende soorten verse kruidenthee uit de tuin van Beeckestijn.

Gezond en bewust

Ruik, voel, proef en beleef de natuur op een nieuwe, verrassende manier! Na afloop van de workshop kun je met de opgedane kennis in je eigen omgeving aan de slag voor een gezonde en bewuste levensstijl.

Goed om te weten

  • De workshop vindt buiten plaats, dus hou met je kleding rekening met het weer.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Theekruiden uit de kruidentuin van Beeckestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.