Big Green Egg Open


-advertentiepositie-



Big Green Egg Open

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Big Green Egg Open is hét internationale golftoernooi voor vrouwen in Nederland. Van 14 t/m 17 kun je de top in vrouwengolf live in actie zien op de Rosendaelsche Golfclub. Wees er snel bij om je te verzekeren van gratis tickets.

Bij het Big Green Egg Open kun je niet alleen golf kijken en leren van de beste speelsters van de Ladies European Tour, maar ook zelf in actie komen. De Golf Academie ontvangt je met open armen. Hier krijg je tips voor je eigen spel of volg er een gratis les. Nog geen golfer? Dan is dit de plek om onder deskundige begeleiding je eerste stappen in golf te zetten. Met een gratis clinic kun je je geen betere golfstart wensen. Of wil je je op een ander vlak ontwikkelen? Geef dan je skills in 'buitenkoken' een upgrade tijdens een van de dagelijkse Big Green Egg masterclasses.

Ook voor kinderen is het leuk om het Big Green Egg Open te bezoeken. Met het Funpark van GOLF RAAK! in volle glorie is er genoeg te doen voor de jeugd met spellen als Hole in the Wall, de Snoepmachines en Sla je slag. En mascotte SPOT is beschikbaar voor selfies!

 Bezoek www.golf.nl

Big Green Egg Open
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.