Affordable Art Fair Amsterdam


-advertentiepositie-



Affordable Art Fair Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek ​​van 26 – 30 oktober 2022 het Affordable Art Fair Amsterdam. We keren terug naar de Kromhouthal met duizenden hedendaagse kunstwerken, allemaal geprijsd onder de € 7.500. Er is zeker iets voor elke smaak en elk budget te vinden!

In oktober 2022 is Affordable Art Fair Amsterdam terug met haar 16e editie. Trakteer uzelf op een artistiek avontuur met duizenden hedendaagse kunstwerken van meer dan 70 lokale, nationale en internationale galerieën. U wordt verwelkomd door ons vriendelijke team, samen met galerieën, kunstenaars en andere gasten om te genieten van het spannende aanbod van tentoongestelde kunstwerken.

Naast onze locatie, de Kromhouthal, doen we er alles aan om uw beursbezoek zo veilig mogelijk te maken. We streven ernaar om de met kunst gevulde en leuke Betaalbare Art Fair-ervaring te bieden die je kent en waar je van houdt, met behoud van de naleving van de protocollen en mandaten van het ministerie van Volksgezondheid van de Nederlandse overheid, volgens hun richtlijnen voor binnenbijeenkomsten.

 Bezoek www.affordableartfair.com

Affordable Art Fair Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.