Fotografie vaarexcursie Ankeveense plassen


-advertentiepositie-



Fotografie vaarexcursie Ankeveense plassen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De mooiste foto's maak je tijdens een betoverende vaartocht over de Ankeveense plassen onder leiding van een ervaren fotograaf. De mooiste foto's maak je tijdens een betoverende vaartocht over de Ankeveense plassen onder leiding van een ervaren fotograaf.. De natuur is een dankbaar onderwerp om te fotograferen. Ontdek de mooiste composities met de elementen van de natuur in de Ankeveense plassen. De brede rietoevers, de drijvende waterlelies en de schittering van de zon op het water. Een ervaren fotograaf vertelt je de fijne kneepjes van het vak en geeft je praktische tips tijdens deze fotografie-excursie. Misschien lukt het je om een van de vele moerasvogels vast te leggen op de gevoelige plaat! De syllabus mag je mee naar huis nemen.

De workshop bestaat uit een theoretische gedeelte in het clubgebouw van de ijsclub Ankeveen van ongeveer 45 minuten en een praktijkdeel gedurende de vaarexcursie. In totaal duurt de workshop 2,5 uur.

Let op:

  • Het is een open boot, dus denk aan warme- en/of regenkleding.
  • Neem je eigen fototoestel mee (liefst een spiegelreflex- of brugcamera).
  • Basiskennis van eigen fototoestel is gewenst.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Controleer jezelf en/of je kinderen op teken na een bezoek in de natuur.
  • De excursie gaat in principe altijd door. Mocht het weer het echt niet toelaten, dan wordt u afgebeld door de vaargids.
  • Heb je Corona-gerelateerde klachten en/of een positieve (zelf)test? Blijf dan thuis.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Fotografie vaarexcursie Ankeveense plassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.