Speuren naar wild: op zoek naar reeën op landgoed Hackfort


-advertentiepositie-



Speuren naar wild: op zoek naar reeën op landgoed Hackfort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Speur samen met de boswachter naar reen op landgoed Hackfort, Vorden. Tijdens deze avondwandeling vertelt de boswachter boeiende verhal Speur samen met de boswachter naar reeën op landgoed Hackfort, Vorden. Tijdens deze avondwandeling vertelt de boswachter boeiende verhalen over de reeën die hier leven.. Welk geluid maakt een ree? Waar slaapt een ree? Wie op excursie meegaat met de boswachter op het prachtige landgoed Hackfort komt veel over deze sierlijke dieren te weten. En met een beetje geluk spot je een ree of ander wild tijdens de heerlijke avondwandeling over het landgoed.

Speuren naar reeën

Op landgoed Hackfort voelen reeën zich in hun element. Het prachtige landschap met afwisselend weitjes, bos en houtwallen is een ideaal leefgebied voor deze elegante dieren. Ze zijn schuw en komen vaak pas tegen de avond tevoorschijn. De boswachter weet de beste plekken om ze te spotten, al kan hij geen garantie geven dat je ze ook daadwerkelijk ziet. De wandeling valt in de bronstperiode. De reeën zijn actiever en je maakt meer kans ze tegen te komen. Ga je mee?

Handig om te weten: 

  • Deze activiteit wordt op meerdere data aangeboden.
  • Let op: startpunt is niet bij kasteel Hackfort, maar is bij het kantoor van Natuurmonumenten aan de Baakseweg in Vorden
  • Deze tocht is voornamelijk bedoeld voor volwassenen. Speciaal voor kinderen bieden we OERRR-Wildspotten op Hackfort aan.
  • Eventueel wel te boeken voor kinderen vanaf 12 jaar, die geen moeite hebben met een tocht voor merendeels volwassenen.
  • Vergeet je verrekijker niet!
  • Neem wat te drinken mee voor onderweg.
  • Honden zijn helaas niet toegestaan. 
  • Volg de instructies van de gids op voor een mooie Ã©n veilige wandeling 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Speuren naar wild: op zoek naar reeën op landgoed Hackfort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.