1

Toertocht La Vuelta Holanda




Toertocht La Vuelta Holanda

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Schrijf je in voor de Recreatieve Toertochten van de Vuelta en dompel je onder in twee nieuwe UNESCO Werelderfgoederen: de Hollandse Wa

Schrijf je in voor de Recreatieve Toertochten van La Vuelta Holanda op 14 augustus en dompel je onder in twee nieuwe UNESCO Werelderfgoederen: de Hollandse Waterlinies en de Romeinse Limes Nederland Tijdens deze sportieve tochten leer je de unieke verhalen van de nieuwe Werelderfgoederen goed kennen.

Beleef een Vuelta feestje samen met andere fietsliefhebbers.

Lees meer of schrijf je in:


RTV UTRECHT 35KM
De 35 kilometer-route is geschikt voor alle type fietsers. Doe mee op je stadsfiets, bakfiets, e-bike, handbike of ligfiets De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar nog geen week later La Vuelta ook zal starten. Tijdens deze tocht maak je kennis met de nieuwe UNESCO Werelderfgoederen de Romeinse Limes en Hollandse Waterlinies in de provincie Utrecht.

Deze fraaie routes leiden je langs forten en Romeinse overblijfselen. Onderweg kom je langs stempelposten en verzorgen we uitleg en rondleidingen.

RTV UTRECHT 60KM
De 60 kilometer-route is geschikt voor alle type fietsers. Doe mee op je stadsfiets, bakfiets, e-bike, handbike of ligfiets

De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar nog geen week later de Vuelta ook zal starten.

Tijdens deze tocht maak je kennis met de nieuwe UNESCO Werelderfgoederen de Romeinse Limes en Hollandse Waterlinies in de provincie Utrecht. Deze fraaie routes leiden je langs forten en Romeinse overblijfselen. Onderweg kom je langs stempelposten en verzorgen we uitleg en rondleidingen.

 Bezoek toerversievuelta.nl

Toertocht La Vuelta Holanda
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.