Walk Art Markt Zeist


-advertentiepositie-



Walk Art Markt Zeist

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een greep uit de optredens tijdens de Walk Art Markt: jong talent Lucie Stolk speelt klassiek gitaar, Djembé Groep Kobadji zorgt voor percussiespektakel en 'Nightingales' Anne en Femke brengen swingende popnummers waaronder liedjes van Caro Emerald. Instrumentale duizendpoot Luuk Lenders komt met volksmuziek uit o.a. Ierland en de Balkan. Hij gebruikt daarbij bijzondere fluiten, een accordeon, voetenpercussie, een mini-mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten en bespeelt soms zelfs vier instrumenten tegelijk!

Desiree Rozie en Renier Meijers brengen de allereerste bewoners van Slot Zeist tot leven. Als Elisabeth van der Nisse en haar man Willem Adriaan I van Nassau Odijk flaneren zij rond. Daarbij besteden zij ook aandacht aan de Rampjaarroute op 8 oktober in Zeist, een van de activiteiten in het kader van de Nationale Herdenking Rampjaar 1672 die dit jaar plaatsvindt.

’s Middags is er ook voor kinderen van alles te beleven: ballonkunstenaar Pieter van Engen laat zijn ballon- en goochelkunsten zien en schminkster Petra Lippmann tovert de mooiste creaties op je gezicht. Wil je een gedicht op maat? De dichters van Vereniging Taalpodium maken speciaal voor jou eigentijdse pop-up-poëzie, getypt op een lekker ouderwetse typemachine! Foodtrucks zorgen de hele dag voor lekker eten en drinken. Walk Art Markt Zeist: een kleurrijk zomers evenement dat je niet wilt missen!

Het park ligt tussen de Slotlaan en de Kerkweg in Zeist. Hoofdingang: Slotlaan.

 Bezoek www.cultuurzeist.nl

Walk Art Markt Zeist
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.