1

Fort Festival




Fort Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hou je van gezelligheid? Dan ben je bij FORT FESTIVAL aan het juiste adres. Kom op 3 september naar Fort 1881 in Hoek van Holland en ge

Hou jij van gezelligheid, heerlijk eten, drinken en vermaak? Dan ben je bij FORT FESTIVAL aan het juiste adres Het leukste food muziek festival van Hoek van Holland biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, maar zorgt ook voor onwijs leuk entertainment. Band VALIUM zorgt voor de perfecte sfeer en draait DJ SHAKEDOWN BENNY de sterren van de hemel.

Heerlijk eten, heerlijke drankjes, een knetterend kampvuur, gezellige mensen en nog veel meer. Hier wilt u echt bij zijn.

FORT FESTIVAL begint om 14:00 en eindigt om 23:00 uur.

Adres:
Fort 1881
Stationsweg 80-82
3151 HS Hoek van Holland

Over Fort 1881
Het historische pantserfort is in 1881 gebouwd ter verdediging van de ingang van de Nieuwe Waterweg en de haven van Rotterdam. In de Eerste Wereldoorlog was het fort volledig bemand. Door een reorganisatie bij het leger moest de vaste bezetting in 1927 het Fort verlaten, waarna het leeg stond. Pas op 29 maart 1938 kwamen er vanwege dreigend oorlogsgevaar weer soldaten binnen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het fort in handen van de Duitsers.

 Bezoek shop.simpleticket.eu

Fort Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.