StoryTrail theaterwandeling Middelburg


-advertentiepositie-



StoryTrail theaterwandeling Middelburg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De geschiedenis van Middelburg beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 4 september. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je gaat op avontuur met de Graven en Gravinnen van Zeeland. Je komt middenin een adembenemend spookverhaal terecht. Je vaart het zeegat uit met notaris Roggeveen. Je maakt kennis met de slimste uitvinder uit de stadshistorie. En je beleeft het ware verhaal van de Middelburgse Maneblussers.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 4 september 2022 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 Bezoek storytrail.nl

StoryTrail theaterwandeling Middelburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.