Kampvuurfeest Schiermonnikoog


-advertentiepositie-



Kampvuurfeest Schiermonnikoog

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Broodjes in het vuur, pannenkoeken, een prachtige zonsondergang... dit feest wil je niet missen! Broodjes in het vuur, pannenkoeken, een prachtige zonsondergang... dit feest wil je niet missen!.

Stoere maaltijd

Natuurmonumenten bouwt samen met Lytje Willem en Landal Vitamaris een groot kampvuur op het strand! Kom met het hele gezin een stoere maaltijd bereiden boven het vuur. Broodjes worst en marshmallows op stok, soep uit de grote ketel, pannenkoeken, popcorn, lekkere drankjes... met (hopelijk) een sfeervolle zonsondergang. Dit wordt een geweldig spektakel dat je écht niet wilt missen!  

Super kortingsactie voor nieuwe leden

Aan het kampvuurfeest is een super kortingsactie gekoppeld. Als je namelijk lid wordt van OERRR / Natuurmonumenten, mag je gratis meedoen met het kampvuurfeest! Kom hiervoor naar de balie van Het Baken, dan zorgen we er daar voor dat je gratis wordt ingeschreven voor het kampvuurfeest.

Elk nieuwe OERRR-lid mag gratis meedoen aan het kampvuurfeest. Als je gezinslid wordt van Natuurmonumenten mag zelfs het hele gezin gratis meedoen met het kampvuurfeest. En als je al lid bent van Natuurmonumenten en je zet je individuele lidmaatschap om in een gezinslidmaatschap, mag ook je hele gezin gratis meedoen met het kampvuurfeest.

Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Je hoeft niet om klokslag 18.00 uur aanwezig te zijn. Je kunt tussen 18.00 en 19.00 uur beginnen met alle activiteiten van het kampvuurfeest. in totaal heb je 1 à 2 uur nodig; om 21.00 uur ruimen we alles weer op.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Kampvuurfeest Schiermonnikoog
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.