Zeilen onder Schier


-advertentiepositie-



Zeilen onder Schier

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Al zeilende Schiermonnikoog vanaf het water bekijken! Je mag meehelpen met het zeilen, maar ook lekker op het dek genieten. Al zeilende Schiermonnikoog vanaf het water bekijken! Je mag meehelpen met het zeilen, maar ook lekker op het dek genieten.. Vaar met ons mee op de Willem Jacob, een authentieke klipper uit 1889. We maken een zeiltocht op het wad onder Schiermonnikoog.
Meezeilen is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Zeilervaring is niet nodig. Meedoen mag, maar hoeft niet. Er is altijd iemand met ervaring aan boord die alles graag uitlegt.

Praktische informatie

  • Zeilervaring is niet nodig
  • Voor alle leeftijden (vanaf 2 jaar) zijn er geschikte zwemvesten aan boord.
  • vertrek bij de veerdam van Schiermonnikoog; kom je met de fiets naar de veersteiger? Plaats deze dan in de fietsenrekken aan de zuidelijke kade (achter het hek aan het einde van de veerdam)
  • Het is mogelijk tijdens de tocht een lunch te gebruiken (€ 15,- p.p.). Dit dient vooraf gereserveerd te worden. Neem  hiervoor contact op met de Willem Jacob op (050) 2111863.
  • Trek afhankelijk van het weer een warme trui aan en neem eventueel regenkleding mee. Denk ook aan zonnebrandcrème, een zonnebril en neem een handdoek mee

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Zeilen onder Schier
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.