1

Wandel mee over de paarse heide


-advertentiepositie-



Wandel mee over de paarse heide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In augustus is Mookerheide op haar mooist. Wandel mee met de excursie-boswachter van Natuurmonumenten over de paarse heide van de Mook In augustus is Mookerheide op haar mooist. Wandel mee met de excursie-boswachter van Natuurmonumenten over de paarse heide van de Mookerheide. . In augustus is Mookerheide op haar mooist. Wandel mee met de excursie-boswachter van Natuurmonumenten over de paarse heide van de Mookerheide.

De struikheide bloeit volop. De zon komt langzaam omhoog en voor je op het pad schiet een zandhagedis weg. In de verte ritselt een gladde slang. Geniet samen van de natuur en het unieke uitzicht  Trek stevige schoenen aan en ga mee op ontdekkingstocht. Ontdek wat er nog meer te zien is op de Mookerheide. Wellicht komen we de Schotse Hooglanders nog tegen die het gebied begrazen. Tijdens deze wandeling laat de gids je de schoonheid van de Mookerheide zien en leer je de kleurrijke heide kennen.

Praktische informatie
Tijdens deze ochtend word je om 10.00 uur welkom geheten op de parkeerplaats van Natuurmonumenten op de kruising van de Papenbergseweg en de Hendrik van Nassaulaan in Mook. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga je op pad met de excursie-boswachter. De ochtend duurt tot 12.00 uur. Er kunnen maximaal 10 personen mee. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

Door jouw deelname aan deze excursie steun je het behoud van de natuur op de Mookerheide.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Wandel mee over de paarse heide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.