OERRR schapendag: Vilten met schapenwol


-advertentiepositie-



OERRR schapendag: Vilten met schapenwol

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol. Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol. . Kom naar de OERRR schapendag en ontdek alles over schapen, lammetjes en wol.

Let op:

Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Ouders mogen ook een schilderijtje vilten, zij moeten zich dan wel aanmelden.
Ouders begeleiden de kinderen bij deze activiteit.
Er zijn verschillende starttijden.
Per starttijd zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

In en rond het bezoekerscentrum zijn verschillende demonstraties over wolverwerking.                  Op 26 juli en 16 augustus geeft herder Michiel een demonstratie schapendrijven om 14.00 en 15.00 uur.
 

Speurtocht

Bij de balie van het bezoekerscentrum kun je een speurtocht kopen van Brammetje het lammetje. Dit is een speurtocht voor jonge kinderen van 3 tot 6 jaar. Prijs per speurkaart 5,60 euro voor leden en 8,00 euro voor niet-leden.

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR schapendag: Vilten met schapenwol
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.