Zomertentoonstelling


-advertentiepositie-



Zomertentoonstelling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek de zomertentoonstelling op het Kunstfort bij Vijfhuizen. Het Kunstfort is kunst, erfgoed en natuur in n. Open van vrijdag tot en met zondag van 13:00 - 17:00. www.kunstfort.nl Hoe bevrijden we onszelf van het keurslijf van een opgelegde identiteit, manier van leven of van de wereld interpreteren? Hoe kunnen we met onbevangen blik noties die we als waar aannemen heroverwegen - en wellicht het door onszelf gecreerde raamwerk waarvan ze deel uitmaken, constructief ombuigen? En hoe kunnen we, op zoek naar een nieuwe balans, simpelweg zijn en dat ook de ander en de wereld gunnen?

Deze en andere actuele en tegelijkertijd tijdloze vragen komen samen in deze zomertentoonstelling
van het Kunstfort. Grote vragen zijn het, vragen die tijd en aandacht nodig hebben en stof tot nadenken en doorontwikkelen opleveren. En vast ook weer nieuwe vragen oproepen.

De ideen en werken zijn afkomstig van zes kunstenaars en afwisselend meer of minder activistisch, filosofisch, potisch of speels van toon.

Ze vormen een uitnodiging om ze, al wandelend over het forteiland, te ervaren. En misschien valt er iets te (ont)leren.

Kunstfort bij Vijfhuizen wordt ondersteund door de Gemeente Haarlemmermeer en het Mondriaan Fonds. De kunstwerken in deze tentoonstelling zijn mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Canada Council for the Arts, FWF - Der Wissenschaftsfonds (AUT), Halo
Kultura, het Mondriaan Fonds, PietBuxus en Stichting Stokroos.

Deze zomertentoonstelling werd genitieerd door voormalig directeur en curator Zippora Elders.

 Bezoek www.kunstfort.nl

Zomertentoonstelling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.