Elektrokartocht Buurserzand


-advertentiepositie-



Elektrokartocht Buurserzand

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Comfortabel door heidevelden, langs Bommelas en Buursermeertje. Vanuit je stoel genieten van bijzondere vergezichten in het Buurserzand Comfortabel door heidevelden, langs Bommelas en Buursermeertje. Vanuit je stoel genieten van bijzondere vergezichten in het Buurserzand. Ook rolstoelgebruikers zijn van harte welkom! .

Van Bommelas tot Buursermeertje

Na de start bij De Wakel komen we al na enkele honderden meters aan bij monument los hoes De Bommelas. Natuurlijk stappen we hier even uit en gaan we terug in de tijd. Het los hoes ziet er nog net zo uit als vroeger toen mensen en dieren nog in dezelfde ruimte leefden. Bedstee, vuurplaats en weefkamer zijn  nog intact. Tussen de hereford runderen door vervolgen we de weg en komen aan het bij Buursermeertje. Nog even idyllisch als honderd jaar geleden en een icoon in Twente.

Oude jeneverbessen en nieuw appelgebak

Onderweg vertellen de begeleiders alles over het gebied. Wist je bijvoorbeeld dat er heel erg oude jeneverbessen staan? Voor of na de elektrokartocht kun je genieten van een kop verse koffie of thee en een heerlijk vers appelgebakje van de nabijgelegen zorgboerderij Meijerinkbroek. Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Rolstoelgebruiker mee?

Gaat er een rolstoelgebruiker mee, boek dan altijd bij de ledenservice van Natuurmonumenten (tel. 033 479 71 11) of bij de VVV Haaksbergen (tel. 053 572 28 11). Er kunnen dan nog 7 personen in stappen.

Aanmelden

  • Aanmelden kan via onderstaande button
  • Aanmelden kan bij de VVV in Haaksbergen (betalen bij de Wakel)
  • Aanmelden kan bij de ledenservice van Natuurmonumenten, tel 033 479 71 11

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Elektrokartocht Buurserzand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.