1

Voorvertoning en lezing film Wild Port of Europe


-advertentiepositie-



Voorvertoning en lezing film Wild Port of Europe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf 20 oktober is de bioscoopfilm Wild Port of Europe te zien in grote bioscopen door heel het land. Deze film toont de rijkdom en veerkracht van de natuur in de haven. Speciaal in FutureLand vindt 16 oktober de voorvertoning plaats, omlijst met een lezing van de makers.

De afgelopen drie jaar zijn er opnamen in de Rotterdamse haven en de haven van Moerdijk gemaakt voor een gedramatiseerde documentaire over de spectaculaire rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in de grootste en drukste transport- en industriegebieden van Europa.

‘Wild Port of Europe’ brengt de natuur in beeld vanuit het perspectief van de dieren die dit gebied als hun leefomgeving hebben uitgekozen. De individuele karakters van deze dieren nemen de kijker mee in de aandoenlijke, de dramatische, maar ook de humoristische momenten in hun levens. Dit heeft geresulteerd in een prachtig en zeer onderhoudend beelddocument.

Op 16 oktober woon je naast de voorvertoning ook een lezing van de makers bij. Zij vertellen uitgebreid over de totstandkoming van deze bijzondere film en de verbazingwekkende en uitdagende ervaringen die zij tijdens het filmen beleefden. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen.

 Bezoek www.portofrotterdam.com

Voorvertoning en lezing film Wild Port of Europe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.