1

De Schaduw van de Meester - door Julius Rooymans


-advertentiepositie-



De Schaduw van de Meester - door Julius Rooymans

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De werken van de wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt, Johannes Vermeer, Jan Steen, Vincent van Gogh en Mondriaan komen op een fascinerende manier samen in dit grootse project van kunstenaar Julius Rooymans, bekend van de productie ‘Nachtwacht360 - De Keerzijde van Kunst’. De bijzondere samenwerking met AFAS heeft dit nieuwe project mogelijk gemaakt.

Op 22 oktober, 19 november en 17 december organiseren wij een bijzondere bijeenkomst waar Julius de werken presenteert en de uitgebreide film over het maakproces te zien is. Daarna kun je in het AFAS theater de werken bekijken en de bijbehorende audiotour beluisteren.

​Dankzij de royale medewerking van gerenommeerde instituten als Museum Vrolik, Collectie Six, Museum het Rembrandthuis, Allard Pierson en bekende verzamelaars-antiquairs zijn er talrijke historische en originele voorwerpen als serviezen, wapens en decors te zien op de werken.

Geholpen door de expertise en tomeloze toewijding van vakmensen als meester-grimeur Arjen van der Grijn, kostuumontwerpster Catherine Cuykens, kunsthistoricus Marieke de Winkel en vele coupeurs, zijn de kostuums, sieraden en haarwerken historisch kloppend gemaakt tot in de kleinste details.

Kijk voor tickets op www.juliusrooymans.nl

 Bezoek www.juliusrooymans.nl

De Schaduw van de Meester - door Julius Rooymans
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.