Dagwandeling met de boswachter - 12 km


-advertentiepositie-



Dagwandeling met de boswachter - 12 km

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een dag wandelen in het mooiste gebied van Nederland, het Rijk van Nijmegen. Dat kan op zondag 2 oktober. De boswachters hebben een pra Een dag wandelen in het mooiste gebied van Nederland, het Rijk van Nijmegen. Dat kan op zondag 2 oktober. De boswachters hebben een prachtige route van 12 kilometer door het heuvelachtige gebied uitgezet. Tel daar een lunch bij op en je weet dat je een geweldige dag te wachten staat.. Op zondag 2 oktober organiseert NM een dagwandeling met de boswachter. Het wordt een prachtige wandeling over de stuwwal, Heumense schans, Mookerschans, Mookerheide, Zevendal en voor de lange route de Diepen.

We starten om 10.00 uur met koffie/thee bij de ‘ Barn’ vlakbij het Jachtslot Mookerheide dat nu nog in de steigers staat. De verzorgde lunch wordt in de werkschuur in het Zevendal genuttigd en terug bij de Barn is er uiteraard weer een drankje als afsluiting.

Er is een tocht van 12 km en een van 18 km. Een goede conditie, passende kleding en schoenen zijn nodig om met veel plezier van deze tocht te kunnen genieten.

Deze activiteit is geen excursie. De nadruk ligt bij deze activiteit ligt op het al wandelend genieten van de prachtige omgeving.

Praktische informatie
Door het heuvelachtige terrein is de wandeling alleen geschikt voor wandelaars die goed ter been zijn. De start is de Barn op Landgoed Mookerheide. De prijs is inclusief eten en drinken. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  Per groep kunnen 10 personen deelnemen. Ook kinderen zijn van harte welkom.
 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Dagwandeling met de boswachter - 12 km
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.