Het OERRR Gi-ga-groen feestje in de Loonse en Drunense Duinen!


-advertentiepositie-



Het OERRR Gi-ga-groen feestje in de Loonse en Drunense Duinen!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar het OERRR Gi-ga-groen feestje! Zondag 9 oktober staat onze Stuif eens in kar in de Loonse en Drunense Duinen volledig in het t Kom naar het OERRR Gi-ga-groen feestje! Zondag 9 oktober staat onze Stuif eens in kar in de Loonse en Drunense Duinen volledig in het teken van het thema van de kinderboekenweek.. Zondag 9 oktober staat onze Stuif eens in kar in de Loonse en Drunense Duinen (vlakbij de Kaatsheuvelse IJsbaan) in het teken van het thema van de kinderboekenweek. In en rondom dit ontmoetingspunt vindt een OERRR Gi-ga-groen feestje plaats! Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Zo leest de boswachter een leuk natuurverhaal voor, is er een speurtocht, leer je meer over de das en nog veel meer. We verklappen nog niet alles… In totaal kun je 6 stempels halen!

Gi-ga-groen feestje

OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, is dit jaar partner van de kinderboekenweek. De boswachters gaan voorlezen. Dat doen we natuurlijk op de mooiste plekjes buiten. Ook de boswachters van de Loonse en Drunense Duinen gaan voorlezen. Op een inspirerende groene locatie: in de duinen bij onze Stuif eens in kar. Maar… we gaan op dit feestje nog meer zintuigen prikkelen: je gaat tijdens dit feestje voelen, zien, horen én proeven. Hoe we dat precies gaan doen verklappen we niet; dat moet je zelf maar komen ontdekken! Wat we wel kunnen vertellen is dat de das, bewoner van de Loonse en Drunense Duinen, de hoofdrol speelt tijdens dit Gi-ga-groen feestje én dat jij met een mooie herinnering aan deze dag naar huis gaat… 

Praktische informatie

  • Kom op de fiets of parkeer op het parkeerterrein bij de Kaatsheuvelse IJsbaan
  • De Stuif eens in kar staat aan de Waalwijksebaan (± 250m lopen vanaf de parkeerplaats).
  • Meld jezelf bij de balie en je ontvangt een stempelkaart
  • Alle activiteiten vinden plaats in de omgeving van de Stuif eens in kar.
  • De activiteiten zijn gericht op kinderen van 4 t/m 8 jaar.
  • Het voorlezen duurt ongeveer 15 minuten. Schrijf jezelf in voor het tijdstip dat jij voorgelezen wilt worden. Dat tijdstip is voor jou gereserveerd.
  • De andere activiteiten kun je voor of na het voorlezen doen. De duur van die activiteiten is grotendeels afhankelijk van jouw eigen tempo.
  • De Stuif eens in kar is open van 11.00-15.00 uur.
  • Trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden.
  • Controleer jezelf achteraf altijd op teken.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Het OERRR Gi-ga-groen feestje in de Loonse en Drunense Duinen!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.