Groninger Marktendagen


-advertentiepositie-



Groninger Marktendagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Groninger Marktendagen is terug, groter dan ooit! Hiermee is Groninger Marktendagen uitgegroeid tot de grootste markt van het noorden. Op zondag 2 oktober en maandag 3 oktober staat de binnenstad van Groningen vol met marktkramen en enthousiaste standhouders. Tijdens Groninger Marktendagen is er voor iedereen wat te vinden en te beleven. Of je nu fan bent van vintage en handgemaakte producten of houdt van antiek, boeken of platen, je vindt het allemaal bij Groninger Marktendagen.

Bezoek de warenmarkt en scoor jouw boodschappen voor leuke prijzen, neem een kijkje bij de vlooienmarkt en loop langs de vele standwerkers op de markt. Ben je benieuwd naar datgene wat onze provincie te bieden heeft? Bezoek dan het provincieplein en laat je verrassen door al het moois in het ommeland. Je vindt er de wereld aan bijzondere streekproducten. Ook het visplein mag natuurlijk niet ontbreken, voor lekkere verse vis en onder andere gerookte paling.

Het unieke aan Groninger Marktendagen is de combinatie van de hoeveelheid aan verschillende markten op één plek en de samenwerking met diverse marktorganisatoren die binnen en buiten Groningen markten organiseren. Hierdoor wordt een leuk en gevarieerd aanbod aan deelnemers gegarandeerd. De muziek, het kinderprogramma en een plein met foodtrucks maakt het evenement compleet.

 Bezoek www.groningermarktendagen.nl

Groninger Marktendagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.