1

Amsterdam Spanish Filmfestival


-advertentiepositie-



Amsterdam Spanish Filmfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ervaar de vreugde, cultuur en vrolijkheid die de Spaanse cinema brengt!

ASFF is verheugd om de officiële data aan te kondigen voor het Amsterdam Spanish Film Festival, dat dit najaar komt met een spannende en unieke line-up. Een zorgvuldig samengestelde selectie van enkele van de meest opwindende recente Spaanse films uit verschillende genres, die de dynamiek en creativiteit van de Spaanse cinema van vandaag weerspiegelt.
Een gastronomisch en cultureel evenement met een selectie van topgasten die samen met ons hun films bespreken, en waar genoten kan worden van live muziek en Spaanse hapjes en drankjes.

De editie van dit festival vindt plaats op de iconische locaties van Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, Eye, Lab111 en OBA. We kijken ernaar uit om alle details van deze nieuwe 2022-editie te delen en de volledige line-up van het festival aan te kondigen. Dankzij de verschillende evenementen hieromheen wordt de Spaanse cinema, gastronomie en livemuziek gevierd.

Ontdek samen met ASFF het programma en geniet van de mooiste, indrukwekkende, en amusementsvolle Spaanse films van het jaar die onder andere aanzetten tot denken en in het teken staan van power & inclusivity.

 Bezoek spanishfilmfestival.nl

Amsterdam Spanish Filmfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.