Ontdek de herfst op Gooilust in 's-Graveland


-advertentiepositie-



Ontdek de herfst op Gooilust in 's-Graveland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek de herfst op buitenplaats Gooilust! Geniet tijdens deze 1,5 uur durende activiteit voor volwassenen van de herfst en ontdek alle highlight van deze buitenplaats in s-Graveland. Ontdek de herfst op buitenplaats Gooilust! Geniet tijdens deze 1,5 uur durende activiteit voor volwassenen van de herfst en ontdek alle highlight van deze buitenplaats in ’s-Graveland..

Ontdek de herfst op buitenplaats Gooilust! Geniet tijdens deze 1,5 uur durende activiteit voor volwassenen van de herfst en ontdek alle highlight van deze buitenplaats in ’s-Graveland.

Leven door dood hout

Veel paddenstoelen leven van dood hout en afgevallen bladeren. Zij zetten deze weer om in waardevolle voedingsstoffen voor planten en bomen. Vooral in de herfst laten paddenstoelen zich goed zien. Ze komen in alle soorten, maten, kleuren en geuren voor. Voor de één moet je op de knieën en voor de ander hoef je alleen maar je neus te volgen.

Cultuurhistorie buitenplaats

Wie Gooilust zegt, zegt Six, Blaauw én Natuurmonumenten. Frans Ernst Blaauw, echtgenoot van jonkvrouw Louise Six, drukte als geen ander zijn stempel op dit landgoed. Velen kennen Gooilust dan ook onder de naam ‘Het bos van Blaauw’. In 1934 erft Natuurmonumenten het landgoed van de familie Six.

De boswachter neemt je deze herfst mee langs de rododendronvallei, het landhuis, de exotische bomencollectie en het sterrenbos.

Handig om te weten:

  • Let op; deze excursie start bij de witte slagboom "Gooilust, oprijlaan Gooilust" (Zuidereinde 49, 1243 KL 's-Graveland)
  • Koop van tevoren je tickets uitsluitend online.
  • Honden kunnen niet mee.
  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ontdek de herfst op Gooilust in 's-Graveland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.